Rosendahls icon

Rosendahls

1.5.4 for Android
9.8 |
372 Reviews
|
46 Posts

The description of Rosendahls

Rosendahls Publishing App samler alle dine digitale udgivelser i en smart app. Appen kan indeholde fx magasiner, blade, manualer, produktkataloger, reklamemateriale, flyers, årsrapporter, pressemeddelelser eller andre digitale dokumenter og publikationer.

I denne App kan du se et udvalg af Rosendahls digitale publikationer, der præsenterer nogle af vores ydelser.

Rosendahls Publishing App er en platform, der gør det muligt for dig at få din helt egen App til publicering af dine dokumenter og publikationer.

Rosendahls Publishing App:
- Vælg selv navn til din App
- Unikt design til din App
- Kan indeholde alle digitale dokumenter og publikationer
- Send push-notifikationer til brugerne
- Rosendahls hjælper med publicering af din App i AppStore
- Gennemtestet teknologi
- Dansk vejledning og support
- Professionel publicering

Det er hurtigt og nemt at komme i gang med din egen App, og du er i godt selskab blandt andre kunder som Jubii Mii, ABB, Elko, Nordjyske Medier og Mejeriforeningen, der allerede bruger Rosendahls Publishing App til publicering af deres digitale udgivelser.

Om Rosendahls
Rosendahls-koncernen er en grafisk og elektronisk kommunikationsvirksomhed med rødder tilbage til 1902. Rosendahls tilbyder en komplet vifte af ydelser inden for kommunikation, publicering, lager og distribution. Og vi dækker såvel de trykte platforme som web, apps og andre digitale medier.

Geografisk dækker vi hele Danmark med afdelinger i Aalborg, Esbjerg, København og Odense. Alle fire steder møder du ikke alene den nyeste teknologi, men også et hold af dygtige medarbejdere. Eksperter, der på tværs af deres respektive arbejdsområder og kompetencer tænker i helheder og i at skabe den rigtige løsning for hver eneste kunde.
Show More

Black Desert Mobile Tags

 • Category:

  Free Business APP

 • Latest Version:

  1.5.4Request Rosendahls Update

 • Publish Date:

 • Get it on:

  Get Rosendahls on Google Play

 • Requirements:

  Android 4.2+

 • Report:

Advertisement
Popular Apps In Last 24 Hours