Raporto icon

Raporto

1.1 for Android
7.6 |
189 Reviews
|
94 Posts

The description of Raporto

Raporto keqpërdorimet dhe uzurpimet e hapësirës publike dhe banimit social në Prishtinë, Ferizaj, Fushë Kosovë, Gjakovë dhe Gjilan.

BHP implementohet nga Fondacioni Kosovar i Arkitekturës (KAF) dhe është mbështetur nga projekti Promovimi i Shoqërisë Demokratike (DSP) – i financuar nga Zyra Zvicerane për Bashkëpunim në Kosovë (SCO-K) dhe menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF).

Show More

Black Desert Mobile Tags

 • Category:

  Free Tools APP

 • Latest Version:

  1.1 Request Raporto Update

 • Publish Date:

 • Get it on:

  Get Raporto on Google Play

 • Requirements:

  Android 2.2+

 • Report:

Advertisement
Popular Apps In Last 24 Hours