JAGT, Vildt & Våben icon

JAGT, Vildt & Våben

3.8.9 for Android
9.7 |
71 Reviews
|
48 Posts

The description of JAGT, Vildt & Våben

JAGT, Vildt & Våben er Danmarks førende månedsmagasin til alle naturelskende sjæle med jagt og eventyr i blodet.

Siden 2005 har en alsidig stab af dedikerede og erfarne skribenter formidlet jagten i dens utallige og altid vildt fascinerede facetter. Hvert magasin er spækket med viden, inspiration og spænding, og luksuriøst illustreret med flotte billeder fra Danmarks bedste naturfotografer. Her finder du dybdegående tests af våben og udstyr, indsigtsfulde jagtreportager fra ind- og udland, nyheder, vildtopskrifter, aktuelt faunastof, moderne jagthundestof og meget, meget mere. Hvad enten din passion er hurtigflyvende havfugle fra prammen, intens pürsch på smukke forårsbukke eller åndeløs buejagt på dit yndlingsbytte, så finder du timevis af inspiration i JAGT, Vildt & Våben – måned efter måned.

JAGT, Vildt og Våben er uafhængig af kommercielle- og jagtpolitiske interesser, og kan derfor frit fokusere på at formidle det bedste af det bedste fra jagtens verden til vores trofaste og engagerede læsere.

Som abonnent på print udgaven af JAGT, Vildt & Våben, har du gratis adgang til dit magasin i app’en. Når du modtager dit magasin i postkassen, er det også tilgængeligt i en digital version i app’en. Så har du det altid ved hånden, når du er på farten. Du kan også vælge et rent online abonnement. Så modtager du ikke det trykte magasin, men har adgang til magasinet i app’en.

Se mere om abonnementsmuligheder på hjemmesiden https://jvv.dk/kob-abonnement.
Abonnementsbetingelser finder du her: https://jvv.dk/abonnementsbetingelser/.
Show More

Black Desert Mobile Tags

Advertisement
Popular Apps In Last 24 Hours