ЈАДАМ ЗДРАВО 2 ( JADAM ZDRAVO 2 ) icon

ЈАДАМ ЗДРАВО 2 ( JADAM ZDRAVO 2 )

27.5 for Android
8.8 |
108 Reviews
|
97 Posts

The description of ЈАДАМ ЗДРАВО 2 ( JADAM ZDRAVO 2 )

По огромниот успех на првата верзија на апликацијата " Јадам Здраво " ( 40.000 download-и и континуирано висока оцена, во моментов 4.7 ), нашиот тим одлучи да направи нова верзија на истата, користејќи ги најновите и најмодерните технологии со цел да ја направи апликацијата совршена.

Во изработката е вложен огромен труд и време, па затоа Ве молиме да поддржите со оценување на истата.

Од програмерски аспект ( за оние кои ги интересира), користена е најновата верзија на Android Studio со Google Material Design, навигациско слајдер мени, екстерна SQL база на податоци, интеграција на Firebase и One Signal за нотификации, и други најсовремени алатки во програмирањето на Андроид апликации).

Од кориснички аспект, добивате бесплатна апликација со стотици рецепти за здрава исхрана поделени по категории, мала апликација (да не ви завзема простор на телефонот, големината е околу 3 мегабајти дури помалку од една слика од мобилен), можност за додавање на рецептите во своја листа на омилени рецепти, споделување на рецептите или апликацијата со Вашите пријатели, пребарување на рецепти според име, состојка...

Рецептите редовно ќе се ажурираат (додаваат нови, за што ќе добивате известување на вашиот андроид уред). Апликацијата е тестирана и работи на речиси секој андроид уред: мобилен, таблет, android box, smart TV со андроид...

Поддржани Андроид верзии за апликацијата да работи се: Android 8.1, Android 8.0, Android 7.2.x, Android 7.1.x, Android 6.0, Android 5.1.x, Android 5.0, Android 4.4.x, Android 4.3.x, Android 4.2.x, Android 4.1.x, Android 4.0.4, Android 4.0.3

Во оваа верзија се содржани сите рецепти од претходната верзија.

Уживајте во припремата на прекрасните јадења, и не заборавајте да не поддржите.

Ви благодариме,

© 2019 ChilloSoft
Show More

Black Desert Mobile Tags

Advertisement
Popular Apps In Last 24 Hours